Franks Liftservice | Jylland | Fyn | Sjælland

Liftservice i hele Jylland, Fyn & Sjælland

Servicering og reparation af entreprenørmaskiner med hovedvægten på mandskabslifte. Derudover arbejder vi med teleskoplæssere, minigravere, kraner, materialehejs og lignende.
 
Vi tilbyder...

Service & Reparation af:
Mandskabslifte
Entreprenørmaskiner

Årseftersyn på: 
lifte, hejse- og løfteredskaber

Arbejde med:
Teleskoplæssere
Minigravere
Kraner
Materialehejs
Gravemaskiner


Årseftersyn af lifte og løfteredskaber

Årseftersyn af lifte

Det er lovpligtigt som ejer af få udført årseftersyn på sine lifte og løfteredskaber – på lige fod med et bilsyn. J. Franks Liftservice har i de sidste ti år været godkendt værksted af Liftgruppen, som hører under Arbejdstilsynet og må således udføre det årlige sikkerhedseftersyn.

Vi kommer ud på arbejdspladsen, der hvor din maskine befinder sig, og udfører et omfattende eftersyn, og sikrer således at dine lifte er driftsikre. Når synet er fuldført, påsættes det røde liftkontrol-mærkat og et eftersynsmærkat, som er brugernes garanti for, at maskinen er sikker at benytte i det daglige arbejde.

Ring til os i dag og book dit lovpligtige årseftersyn - har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!


Sikkerhed & Service
Takket være Liftkontrol, kan man altid se på en mandskabslift, om det årlige eftersyn er udført af et kvalitetsmærket værksted. Hvis liften går igennem det årlige eftersyn uden påtale, påmonteres en eftersynsmærkat og Liftkontrols logo

 

 

Liftkontrolordningen
J. Franks Liftservice er tilknyttet Liftkontrolordningen, som er en frivillig værkstedkontrol i samarbejde mellem Dansk Byggeri og Teknologisk Institut om at højne standarden på de udførte eftersyn og reparationer.
  Eftersyn
Brugere af mandskabslifte har krav på størst mulig sikkerhed under deres arbejde

Derfor er der indført et lovpligtigt årligt kontroleftersyn af mandskabslifte

J. Franks Liftservice | Lindø Nordvej 9a-d | 5330 Munkebo | Tlf. 4021 6922 | Mail: jorn@franks-liftservice.dk