Franks Liftservice | Jylland | Fyn | Sjælland

Liftservice i hele Jylland, Fyn & Sjælland

Servicering og reparation af entreprenørmaskiner med hovedvægten på mandskabslifte. Derudover arbejder vi med teleskoplæssere, minigravere, kraner, materialehejs og lignende.
 
Vi tilbyder...

Service & Reparation af:
Mandskabslifte
Entreprenørmaskiner

Årseftersyn på: 
lifte, hejse- og løfteredskaber

Arbejde med:
Teleskoplæssere
Minigravere
Kraner
Materialehejs
Gravemaskiner


Liftkontrol

Liftkontrol - din sikkerhed

Brugere af mandskabslifte har krav på den størst mulige sikkerhed under deres arbejde. Derfor er der indført et lovpligtigt årligt kontroleftersyn af mandskabslifte.

For at sikre, at kontrollen udføres af sagkyndige, indføres kvalitetsordningen Liftkontrol for værksteder, der gennemfører lifteftersyn. Værksteder, der er tilmeldt kvalitetsordningen, udfører lifteftersyn efter gældende forskrifter om høj standard, hvilket skaber tryghed for mandskabet på liftene.

Liftkontrol i hovedpunkter
Takket være Liftkontrol, kan man altid se på en mandskabslift, om det årlige eftersyn er udført af et kvalitetsmærket værksted. Hvis liften går igennem det årlige eftersyn uden påtale, påmonteres en eftersynsmærkat og Liftkontrols logo, som vist til venstre på denne side. Påmonteringen foretages, så det er synligt for enhver, at liften er efterset af et værksted, der er godkendt af Liftkontrol.

Mærkningen giver liftens bruger et signal om sikkerhed.

Hvem står bag liftkontrol
Liftkontrol er frugten af samarbejdet mellem Liftgruppen og Teknologisk Institut. Liftgruppen er en interessegruppe under Danske Entreprenører for ejere og udlejere af liftmateriel. Teknologisk Institut er en selvejende institution og godkendt af Erhvervsministeriet som teknologisk serviceinstitut. I forbindelse med Liftkontrol er Teknologisk Institut ansvarlig for, at godkendte værksteder opfylder Liftkontrols krav.

I denne forbindelse foretager Teknologisk Institut stikprøvekontrol på ca. 5% af lifteftersynene.

Sikkerhed & Service
Takket være Liftkontrol, kan man altid se på en mandskabslift, om det årlige eftersyn er udført af et kvalitetsmærket værksted. Hvis liften går igennem det årlige eftersyn uden påtale, påmonteres en eftersynsmærkat og Liftkontrols logo

 

 

Liftkontrolordningen
J. Franks Liftservice er tilknyttet Liftkontrolordningen, som er en frivillig værkstedkontrol i samarbejde mellem Dansk Byggeri og Teknologisk Institut om at højne standarden på de udførte eftersyn og reparationer.
  Eftersyn
Brugere af mandskabslifte har krav på størst mulig sikkerhed under deres arbejde

Derfor er der indført et lovpligtigt årligt kontroleftersyn af mandskabslifte

J. Franks Liftservice | Lindø Nordvej 9a-d | 5330 Munkebo | Tlf. 4021 6922 | Mail: jorn@franks-liftservice.dk