Franks Liftservice | Jylland | Fyn | Sjælland

Liftservice i hele Jylland, Fyn & Sjælland

Servicering og reparation af entreprenørmaskiner med hovedvægten på mandskabslifte. Derudover arbejder vi med teleskoplæssere, minigravere, kraner, materialehejs og lignende.
 
Vi tilbyder...

Service & Reparation af:
Mandskabslifte
Entreprenørmaskiner

Årseftersyn på: 
lifte, hejse- og løfteredskaber

Arbejde med:
Teleskoplæssere
Minigravere
Kraner
Materialehejs
Gravemaskiner

Liftkontrol

Service og reparation af lifte og maskiner

Service & reparation af entreprenørmaskiner

J. Franks Liftservice klarer service og reparation af alle typer af entreprenørmaskiner lige fra lifte og teleskoplæssere til gravemaskiner og kraner.

Du slipper tilmed for al bøvlet med at skulle transportere din maskine til vores værksted, da vi klarer alle opgaver på arbejdspladsen direkte fra vores servicevogne. Også når det drejer sig om  defekte hydraulikslanger, løser vi opgaven, der hvor du befinder dig! Du sparer derved både tid og penge og kan fortsætte dit arbejde kort tid efter din opringning.

Vi har afdelinger på både Fyn og i Jylland, så ventetiden bliver ikke lang! Kontakt os hvis du har brug for en snak omkring en serviceaftale, eller hvis du har brug for mekanisk assistance af enhver art.


Sikkerhed & Service
Takket være Liftkontrol, kan man altid se på en mandskabslift, om det årlige eftersyn er udført af et kvalitetsmærket værksted. Hvis liften går igennem det årlige eftersyn uden påtale, påmonteres en eftersynsmærkat og Liftkontrols logo

 

 

Liftkontrolordningen
J. Franks Liftservice er tilknyttet Liftkontrolordningen, som er en frivillig værkstedkontrol i samarbejde mellem Dansk Byggeri og Teknologisk Institut om at højne standarden på de udførte eftersyn og reparationer.
  Eftersyn
Brugere af mandskabslifte har krav på størst mulig sikkerhed under deres arbejde

Derfor er der indført et lovpligtigt årligt kontroleftersyn af mandskabslifte

J. Franks Liftservice | Lindø Nordvej 9a-d | 5330 Munkebo | Tlf. 4021 6922 | Mail: jorn@franks-liftservice.dk